Gästbloggar hos Resia

Gästbloggar hos Resia

 
Idag gästbloggar jag om Toronto hos Hallins reseblogg på Resia! Jättekul att få gästblogga på hennes superfina blogg som har så mycket tips och inspiration på flera olika resmål!
 

Att göra i Toronto

 

10/02/2016

Idag gästas bloggen av Eva Sollén som driver den prisbelönta bloggen peopleinthestreet.se. Eva reser mycket och kameran är alltid med vilket du kan se mer av i hennes fina blogg. I Kanada har Eva varit flera gånger och här delar hon med sig av sina tips.  I det första inlägget så får vi följa med till Toronto och få tips på saker att göra. Längre fram är det dags att åka med på utflykter i omgivningarna.

New York – världens bästa stad, staden jag älskar att återvända till gång på gång och där allt verkligen händer! Ska Toronto med sina 2,6 miljoner invånare i city stå sig mot superstorstaden New York?

Efter nio dagar i Toronto kan jag bara konstatera att jag blir förälskad i den här staden också! I mina ögon är Toronto som ett New York i miniatyr på många sätt, med en egen Flatiron Bulding (Gooderham Building) och ett eget Times Square (Yonge-Dundas Square). Toronto har dock ett betydligt lugnare tempo och mindre stress hos personer vi möter. En mycket trivsam stad med riktigt vänliga människor!Torontos Times Square och Flatiron Building

 
Så här börjar inlägget om Toronto! In och läs fortsättningen på Hallins reseblogg och bli inspirerad att resa till Toronto!
 
I morgon åker vi tillbaka till Kanada, den här gången för att åka skidor, så snart får ni lite vinterinspiration från British Columbia på People in the Street!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *