Kanada,  Kanada – British Columbia

Svensk-kanadensisk samling vid matlagningen

Det har säkert inte undgått många att vi reser tillbaka till Fernie i Kanada i februari. Efter våra sommarveckor hos vår kanadensiska familj vet vi att vi inte bara vill vandra i de klippiga bergen, vi vill även åka skidor där!
 
 
Vi får höra att vid ett tillfälle besökte en nyfiken grizzlybjörn altanen och det blev snabb reträtt in till huset! Soptunnan fick sig en gnagning och grinden är numera oftast stängd, för björnar finns det gott om här… 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *