Spännande bloggsamarbete på gång

Spännande bloggsamarbete på gång

Idag har jag haft en långlunch tillsammans med Katta som driver bloggen Kattas Betraktelser. Eftersom vi båda jobbar i Luleå och har relativt lugnt på jobbet just nu kunde vi stämma träff för en promenad i Södra Hamn, som åter igen visade sig från sin bästa sida. Jag besökte Södra Hamn senast på julafton och jag misstänker att dagens besök inte var vinterns sista…
 
 
Jag och Katta har lärt känna varandra via ett bloggforum som vi båda är medlemmar i: Svenska resebloggarVårt första givande möte hade vi när Internationella matmarknaden besökte Luleå.
 
 
Tillsammans har vi har ett mycket spännande bloggsamarbete på gång under 2016 som idag har tagit ett steg närmare målet. Att ha ett projekt på gång med en likasinnad (annan bloggare i vårt fall) är riktigt inspirerande. Ni vet känslan när den ena nya idén efter den andra bara bubblar fram. Oslagbart och glädjefyllt!
 
 
Södra Hamn är verkligen väl värt ett besök, både sommar som vinter. Senare i vinter kommer isvägar att plogas och ett av luleåbornas största vinternöje kan börja.
 
 
Vill du hinna med en gnutta vintersol när du är i Luleå den här tiden på året så är Södra Hamn ett bra ställe för att ladda lite D-vitamin. Att dessutom få se de mäktiga isbrytarna i väntan på hårt arbete gör inte saken värre.
 
 
Båtplatserna ligger på vinterförvaring i väntan på nästa sommar.
 
 
Nästa år ska min arbetsplats flytta in i huset på bilden ovan, det ska bara byggas klart. Jag hoppas kraftigt på en arbetsplats vid fönstret mot Södra Hamn! 
 
 
Välkommen att följa People in the StreetFacebook också.
 
 

19 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *