Pålänge

Solig Annandag jul i Pålänge

 
Julen börjar närma sig sitt slut och vi har haft en blåsig men solig Annandag jul i Pålänge.
 
 
Jag har sprungit in och ut från från stugan hela dagen för att fånga solljuset denna korta Annandag. Färgerna har speglats i olika nyanser över himlen och fjärden och det var otroligt vackert.
 
 
Nässkatan kommer fram i morgonljuset. Det känns inte särskilt länge sedan vi åkte på årets sista båttur därigenom när vi fiskade löja för egen löjromstillverkning.
 
 
Dramatiska moln blåste förbi.
 
 
Efter en lång väntan och flera vändor in i stugan för att få ny värme orkade solen komma precis över trädtopparna. Fjärden lyste upp och jag såg ett par långfärdsskridskoåkare genom fönstret när jag var inne i stugan.
 
 
Men inget varar för evigt, underbart är kort eller rättare sagt en dag i Norrbotten den 26 december är inte särskilt lång. Vi fick även uppleva en sprakande solnedgång innan det blev helt svart ute.
 
 
Dagens ljusspel i panoramabilder.
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *