Niagara-on-the-Lake, detaljerna

Niagara-on-the-Lake, detaljerna

 
Jag har tidigare skrivit om den charmiga staden Niagara-on-the-Lake som vi besöker på väg från Toronto till Niagarafallen. Ni minns staden med de härliga verandorna på husen som vi tycker ser så trevliga ut.
 
Vad är det egentligen som gör att ett ställe blir extra charmigt och mysigt?
Ja, det är förstås flera faktorer som spelar in, exempelvis husen, blomdekorerade gator, människorna, träd, buskar, skyltar och mycket annat.
 
En sak som slår mig är hur mycket detaljer kan avgöra om jag tycker ett ställe är extra mysigt eller inte. Jag älskar gamla skyltar och fina fönster på trähus med mycket snickarglädje är verkligen läckert. Blomsterarrangemang och personliga uttryck är andra saker jag gärna lägger märke till när jag besöker ett nytt ställe.
 
Detaljerna i Niagara-on-the-Lake är många och jag hade kunnat gå runt en hel dag och bara fotografera just detaljerna i den lilla staden. Nästa dag hade jag bara fotograferat hus och dagen efter det bara människorna… Men det fanns tyvärr inte tid för det den här gången utan jag får beta av allt i ett svep och bara njuta av den gemytliga stämningen på huvudgatan Queen Street.
 
De gamla veteranbilarna ser vi överallt och jag vet inte om det är ett dagligt inslag i staden eller om vi lyckas pricka in en bilträff. Men det bidrar verkligen till charmen!
 
Följ gärna People in the Street på Facebook också. Välkommen!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *