Pålänge

Vi gör vinter i stugan

Vi gör vinter i stugan i Pålänge. Utemöbler tas in för vinterförvaring, bryggor och båtar  är uppe sedan ett par veckor och allt som kan skadas av den norrbottniska vintern är nu bortplockat.
 
Nästa helg är det precis ett år sedan vi såg vårt ”Soliga Björkstrand” (Sol(lén) – Koivuranta (=Björkstrand)) för första gången – dagen när vi såg vår dröm om ett alldeles eget ställe vid havet och då vi kände att vi faktiskt var ”hemma”. Då vi insåg att det här var vårt ställe!
 
Soliga Björkstrand är nästan löjligt vackert! Vi trivs och vi förundras över de ständiga förändringarna som sker på vattnet framför oss. Från morgon till kväll! Året om! 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *