Gammelstad

Ingen blodmåne

Jag sov bort den unika blodmånen härom natten, men testade mitt nya stativ på baksidan av huset för första gången igår medan månen fortfarande är stor och rund.
 
Sonen William guidade mig då han har hunnit testa stativfotografering på månen och norrsken redan. Jag har en del att jobba på för att få det skarpa resultat som jag vill, men som bekant ger träning färdighet och nu ska här tränas!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *