Resebloggare

Inspirerande resebloggar

 
I Svenska Resebloggars sista septemberutmaning är temat länkkärlek. Ett mycket kärleksfullt tema!
 
I samband med den här utmaningen har jag hittat flera inspirerande resebloggar som jag med glädje ska följa framöver. Människor som, precis som jag, brinner för att resa och att få uppleva som mycket som möjligt nu när vi ändå är här.
 
Facebook också. Välkommen!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *