Inspirerande resebloggar

Inspirerande resebloggar

 
I Svenska Resebloggars sista septemberutmaning är temat länkkärlek. Ett mycket kärleksfullt tema!
 
I samband med den här utmaningen har jag hittat flera inspirerande resebloggar som jag med glädje ska följa framöver. Människor som, precis som jag, brinner för att resa och att få uppleva som mycket som möjligt nu när vi ändå är här.
 
Facebook också. Välkommen!
 

16 kommentarer

  1. Tack för din lista! Visst är det fint att få tips om resebloggar och som man kanske inte själv hade hittat. Jag har under "Septemberutmaningen" hos Svenska Resebloggar läst, lärt och upplevt så myckt. Berikande och givande! Och jag kommer att fortsätta resa både på egen hand och genom andras bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *