Allmänt

Om semesterfrukost

 
Dagens tema i septemberutmaningen hos Svenska Resebloggar är semesterfrukost.
 
 
Vår lyxigaste semesterfrukost någonsin unnar vi oss en morgon under en New York-resa för några år sedan. Vi bor i West Village och promenerar till närliggande Chelsea Market där det finns en fantastisk fisk- och skaldjursbutik, The Lobster Place. Vilket himmelrike för en som älskar fisk och skaldjur!
 
 
 
The Lobster Place serverar frukost, brunch och lunch och vi riktar som sagt in oss på en frukost av det lyxigare slaget. Vi får välja storlek på hummern som de tillagar medan vi väntar. Vi väljer varsin liten hummer som dock är väldigt stor – och god! 
 
 
 
Tummen upp för hummerfrukost!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *