Om resesällskap

Om resesällskap

Dagens tema i Svenska Resebloggars septemberutmaning är ”resesällskap”.
 
Jag har faktiskt aldrig rest utomlands själv utan jag har alltid haft med mig någon eller några på resan. Ja, en gång har jag rest till New York själv, men väl där träffade jag min vän Anna Ström Åhlén som driver bloggen New York – My Bite of the Big Apple och vi hade en härlig vecka tillsammans i vår gemensamma favoritstad.
 
Jag har rest många gånger med min syster Marie (och ibland med hennes familj), bland annat till Florida, Italien, Köpenhamn, Grekland, Mallorca, London, Dublin och många andra resmål. Vi har så många oförglömliga upplevelser tillsammans från våra resor och det är inte omöjligt att vi snart bokar en gemensam resa till Kanada.
 
Tidiga utlandsresor gjorde jag gärna med min bästa vän Rosie och vi införde en tradition att alltid köpa en räksmörgås på Arlanda. Det var riktig lyx för oss unga tjejer som hade tävlingshästar hemma men som ändå ville unna oss något extra när vi tog oss ut på äventyr i Europa.
 
Goda vännerna  Mats och Karin har vi upplevt London med och kusin Roger och Katarina hade vi en toppenvecka tillsammans med i New York. Apropå New York så var min första resa dit tillsammans med sju andra härliga tjejer, en resa som gjorde mig helt såld på staden!
 
 
Andra resesällskap har passerat genom åren men helst reser jag tillsammans med familjen. Barnen har så klart hängt med på många resor men min allra bästa resekamrat är min man Stefan som delar mitt stora intresse att resa, träffa nya vänner och uppleva saker. 
 
Förresten, jag har ett resesällskap till som ALLTID är med på mina resor: min kamera! En god vän som troget följer med på alla ställen jag besöker och som många gånger är anledningen till att vi träffar nya vänner! Fastnar jag på bild i någon annans kamera har jag ofta min egen kamera i handen…

 
Följ gärna Peopleinthestreet på Facebook. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *