New York

Hus på Manhattan

När vi reser till New York är det många mil som som promeneras på Manhattans gator. Enligt mig det absolut bästa sättet att ta sig fram och uppleva den puls som finns i staden. Du vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn och på en dag passerar du flera olika ”länder” i Chinatown, Litte Italy, Koreatown o.s.v. Som jag brukar säga, ”Du har nästan hela världen på en liten yta”.
 
I morgon åker vi till en annan favoritstad: London. Det lär bli en hel del mil på gatorna även där och många spännande ställen ska besökas! 
 
Men först bjuder jag på en riktig bildbomb på hus som jag fotat på Manhattans gator. För oss som alltid längtar dit blir det lite som att strosa runt i vårt älskade New York för en stund. 
 
Mycket nöje!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *