Soluppgång i Lövskär

Soluppgång i Lövskär

Efter att ha väntat in soluppgången med fotografering i Hindersöstallarnas båthamn och på morgonens slutstation ute på en udde längst ut i Lövskär (som ligger 1-1,5 mil utanför Luleå) anar vi äntligen några strålar bland träden på en ö i Luleå Skärgård.
 
 
Det är som att solen tar sats för att komma över kanten och när den väl börjar synas går det undan. Färgerna spelar på himlen och det är ett magiskt ljus. Snart är solen över trädtopparna och en ny dag har börjat!
 
 
En solig morgon i oktober är väldigt vacker. Det är bara att passa på när det händer för plötsligt är det grått och snöfall istället (som vi vaknade upp med i morse).
 
 
Lyckliga ni som bor på ett läge liknande det här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *