Sjöboden i Krokek

Sjöboden i Krokek

Om du varit på Kolmårdens Djurpark någon gång har du förmodligen sett dem. Sjöbodarna, de som ligger på rad alldeles bredvid Strandvägen i Krokek efter Bråviken. Du kanske har sett vattenskidåkare och badare roa sig varma sommardagar medan biltåget till djurparken slingrar sig fram efter den smala vägen.
 
För några veckor sedan köpte syster Marie och hennes man Per en alldeles egen sjöbod – samma dag som vi anlände till Linköping, fick de nycklarna. Det visade sig vara en av de största bodarna bland de små stugorna och den rymmer två sängar och en liten köksdel. Det finns även en egen badbrygga och en liten båt som kom väl till användning de varma dagarna vi tillbringade här härom veckan.
 
Ett nytt litet paradis på jorden som vi har förmånen att få besöka! Ett fantastiskt ställe!
 
 
Tja… Det behövs inte mer för att vi ska njuta fullt ut av tillvaron. Sol, bad, värme och familjen – livet då det är som bäst!
 
 
Sjöbodarna står tätt på rad och det var väldigt trevliga grannar bredvid ”vår” sjöbod.
Du behöver ha anknytning till Krokek för att ha möjlighet att äga en sjöbod här. De flesta tillhör en fastighet i närheten.
 
 
Aktiviteter pågår för fullt i den +30-gradiga värmen. Helt underbart!
 
 
Det är inte stort. Men det räcker!
 
 
Ett nyinköpt sjöbod kräver sin skål i bubbel. Självklart!
 
 

7 kommentarer

  1. Hej! Finns det någon förening för stugägarna där vid Strandvägen?
    Jag skulle vilja komma i kontakt med människor som bor där nästa sommar. Det har med media att göra och mer än så kan jag inte nämna i detta skede. Men någon kanske kan kontakta mig?
    Mvh Åke Holm, 0739845358

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *