Missad hockeymatch på Madison Square Garden

Missad hockeymatch på Madison Square Garden

Inför vår senaste resa till New York visade det sig att New York Rangers gått vidare till slutspel och för första gången hade vi chans att få se Henrik Lundqvist och Carl Hagelin (som vi flög tillsammans med en gång) i ett fullsatt Madison Square Garden!
 
 
Biljetter bokades (dyrt men en gång i livet, så okej) och vi planerade in vad vi skulle göra den utsatta dagen. Men det blir inte alltid som man tänkt sig…
Biljetterna bokades om tre gånger och vid den andra ombokningen såg vi att vi hade biljetter till en match som skulle spelas några dagar innan vår ankomst till New York. ”Sälj dem!” sa vi till bokningsbolaget och så fick det bli. Sedan visade det sig att våra biljetter till slut hade gällt för den sista matchen (den när New York Rangers gick vidare för ytterligare spel) och att vi var i staden då, men då var redan våra biljetter vidaresålda…
Nåja, så blev det och vi valde att lägga pengarna på en annan oförglömlig upplevelse i och med en helikoptertur över New York i stället. En mycket bra ersättning!
 
 
Vi passerade Madison Square Garden två speldagar och från tidig morgon var det folksamlingar runt arenan. Vid ett tillfälle såg vi spelare som åkte in på området och både bombhundar och speglar kontrollerade alla bilar som körde in på området.
Framåt matchdags var det fullt pådrag med tv-kameror och kända personer som underhöll utanför arenan medan fansen hopade sig. Många sjömän var på gatorna med anledning av Fleet Week, en vecka då fartyg stannar till vid Hudson RIver och allmänheten har möjlighet att besöka dem.
 
 
Någon lycklig har fått åka i en fin gammal Mustang! 
 
 
Vi såg en person göra något olagligt när ordnigsmakten vände bort blicken för något annat för en kort stund. Därefter gjordes en segerdans som fick polismannen att dra på munnen och nästan ryckas med i dansen. Märkligt, men åter igen ett bevis på att i New York kan vad som helst hända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *