Köpenhamn

CUBE Bar i Köpenhamn

På Scandic Webers Hotell på Västerbrogade 11B i Köpenhamn finns trivsamma CUBE bar som är en behaglig  blandning av bar, lounge och kafé. 
Vi fick ett bord vid fönstret och hade perfekt läge för att kika på Köpenhamnsborna som passerade på utsidan. Dessutom hade vi utmärkt översikt över baren där bartendern verkligen tog cocktailblandningen på största allvar. Det tog en stund innan han var så pass nöjd med drinkarna att han ville servera, men det var det värt!
Drinkarna var otroligt goda (och färgglada).
Det här kallar jag yrkesstolthet!
Läskande och mycket goda drinkar.
Bästa bordet och trevligaste sällskapet.
Ett givet återbesök nästa gång vi besöker Köpenhamn.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *