How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

Tv-serien How I Met Your Mother, eller HIMYM som den också kallas, är inne på sin nionde säsong. Det är en amerikansk komediserie där de fem vännerna Ted Mosby, Marshall Eriksen, Barney Stinson, Robyn Scherbatsky och Lily Aldrin gärna tar en drink tillsammans i (studio)puben MacLaren´s i New York.
MacLaren´s är inspirerad av McGee´s Pub som ligger på 240 West 55th Street på Manhattan. Det är en kul tv-serie som våra tonåringar (och jag) har sett från början till slut, så ett givet stopp var på just McGee´s Pub när vi var där tillsammans förra året.
Det ser inte ut exakt som i tv-serien, men vissa likheter kunde vi se och skådespelarna i HIMYM brukar stanna till där för en drink ibland. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *