Hudson Bar & Books

Hudson Bar & Books

I Meatpacking District, precis runt hörnet där vi hyrde en lägenhet under av våra resor till New York, fanns trevliga Hudson Bar & Books. Vid varma, ljumma sommarkvällar kan du sitta ute på trottoaren och njuta av en god drink och titta på alla människor som passerar.
Annars går det även bra att sitta inomhus där det osar både gammal gentlemannaklubb och cigarrrök. Ja, för här är det fortfarande tillåtet att njuta av en cigarr om man vill, vilket inte alls är vanligt i New York numera.
Vi passade på att köpa en cigarr som vi delade på under en hel del glada skratt. För även om man inte är rökare kan det vara kul att puffa på en cigarr till en god drink någon gång.
Jag tror att cigarrer gör en lite tokig, haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *