New York

Citat, uppmaningar, vädjan och annat, del 3

New York-borna har gärna på sig ett klädesplagg med någon cool text som antingen ställer en fråga eller som kanske helt enkelt beskriver ens humör (eller humor). Vi har fått dra på smilbanden mer än en gång när vi spanat in klädstilen under våra folkspan i New York.
(En annan kul text på en t-shirt som vi tyckte var lite träffande såg vi i Stockholm i våras – ”It´s too late to die young”…)

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *