Köpenhamn

Visit Carlsberg del 3

Efter att vi haft vårt första ölstopp och besökt det fina stallet gick vår tur i Visit Carlsberg vidare ut på innergården där vi mötte ”Den lille havsfruens” lillasyster i en liten trädgård med flera skulpturer.
Ta er tid att titta på de fina skulpturerna i den mysiga lilla trädgården.
Nytt gott och trevligt ölstopp i den värmande solen. Ölen var om möjligt ännu godare nu… Märkligt!
Ute på innergården strosade vi runt bland fina utställningsbilar såsom T Ford, Chevrolet och Morris. Bilar från en svunnen tid som säkert har varit med om både det ena och det andra.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *