New York

The Lobster Place

 
I härliga Chelsea Market finns det massor att upptäcka. Där finns bl.a. The Lobster Place som har ett stort utbud av fisk och skaldjur. Himmelriket för de som gillar det!
 
De serverar även frukost, brunch och lunch. Den här dagen valde vi att äta varsin hummer till frukost, snacka om lyxfrukost! Vi fick välja storlek på hummern, liten, mellan eller stor, som de tillagade medan vi väntade. Vi valde varsin liten och till och med den var för stor för att jag skulle orka äta upp den…
 
Berg av hummer! Hummerhimlen…
 

Det var rent och fräscht i butiken.
 

Tummen upp för frukost deluxe!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *