Hemmavid

Besök i Luleå Skärgård

Idag har vi besökt goda vänner ute på Storbrändön som är en av Luleå skärgårds 1 300 öar.
På vintern plogas 50 meter breda isvägar ut till några öar i skärgården, varav Storbrändön är en av dessa. Det finns sju stycken som bor här hela året och det är en mysig ö som vi ser fram emot att besöka även på sommaren.
Vi bjöds på skotertur och trevlig lunch tillverkad över öppen eld.
En härlig vårvinterdag!

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *