New York

Träning

Vi fortsätter med New York temat och lär nog göra det en bra stund då vi fick med oss hem
ca 4 500 bilder 🙂
 
I New York, åtminstone på Manhattan, finns det gym i var och varannat gatuhörn, för här bor det människor som är måna om hälsa och utseende. Har man inget gym att gå till så kan man alltid hitta alternativa träningsställen.
 
Och vem vet, kanske man får anställning som inkastare på 5th Avenue en vacker dag…
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *