Party på Ava Lounge, New York

Party på Ava Lounge, New York

Sista dagen på året i sin ära, men i kväll är det inte något party. Stillsam middag på två och kvällens tv-utbud är vad vi bjuder oss själva på och vi njuter varje minut av kvällen.
Men vi minns ett party, det häftigaste partyt vi någonsin hamnat på. En sändagkväll på Manhattan. Gayparaden genom staden var precis avslutad, Michael Jackson hade just lämnat in och vad som kom att bli vår favorit av alla takbarer, Ava Lounge, bjöd oss på en sjukt rolig privat, Ed Hardy sponsrad, fest som vekligen går till historien! Åh, vilket (Ed Hardy) party!
Bjuder på några mobiltelefonbilder från partyt, av lite blandad kvalitet.
 

Kvällen började med ett glas vitt på hotellet medan vi åt en medhavd take-away-låda.

 
 
 

Människor som verkligen gav gärnet var med oss och gav oss en upplevelse vi aldrig kommer att glömma! Grabbarna var som tokiga i Stefan 🙂 TOKROLIGT!


Eftersom det var en Ed Hardy sponsrad tillställning hade de såklart delat med sig av en hel del produkter (som även vi fick med oss hem) och en tävling utlystes (nej, vi var inte med).
Den vackre transan som var kvällens konferencier utlyste en catwalktävling för ”all you gay people” och vi ställde oss på första pakett. Här, kära vänner, har vi människor som VERKLIGEN bjuder på sig själv! Underhållning på högsta nivå, vi lovar!


Vinnaren? Jepp, det var han som stötte hårdast på Stefan och som blev lite besviken när han hade tjejen med sig och snabbt fick ge upp… Jättetrevlig kille!


Kille eller tjej..? Trevlig, snygg och väldigt lång i alla fall…


Vi pustar ut efter en riktig helkväll med en upplevelse vi tar med oss i livet.


Avslutade med att klämma lite på en väldigt vältränad arm innan vi skrattande tog oss hem till vårt hotell som bara var ett stenkast bort!
Åh, vilket party!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *