Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Nordic Travelblog Events och en fin vinst
Octavio Goncález och Angela de Lara presenterar kvällens vinst för mig och Stefan.
 
Äntligen dags för årets höjdpunkt Nordic Travelblog events på Sheraton Stockholm hotell som de fantastiska Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson från Travel & Lifestyle Nordic jobbat stenhårt med under en lång tid. Här kommer min sammanfattning och räkna flera bilder på mig, länkkärlek till många av mina härliga reseblogg-kollegor samt tips på reseinspiration från kvällens sponsorer!
 
Anna Ström Åhlén och jag anländer till röda mattan.
 
Jag, Anna och Rosita Lincoln.
 
Jag anländer precis innan dörrarna öppnar och möter upp härliga och nära vännen Anna Ström Åhlén med bland annat bloggen Travel on a Cloud samt en annan fin vän som jag haft mycket kontakt med men inte träffat "live" tidigare: Rosita Lincoln. Reser du med barn är det Rositas blogg eller bok du ska läsa!
 
Kvällens arrangörer Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson.
 
Cecilia Löwenadler
 
Murcia Spanien
 
Vi förevigar oss på röda mattan innan det är dags att samlas inne i det fint pyntade konferensrummet. Det andas glitter, glamour och galakväll! Här får vi lyssna på flera intressanta inslag:
  • Patrik Brännfors från Getty Images Gallery som pratar om trender inom foto.
  • Peter Samuelsson, vd på Trade Tracker Sweden som beskriver hur bloggare kan tjäna pengar.
  • Angela de Lara från spanska Murcia Tourist Board
  • Representanter från Israel, Flandern och Florida Keys/Key West
 
Härliga Ditte Akker
 
Cathinka Ingman från bloggen På vift.
 
Christine Ericson från bloggen 29 grader.
 
Vi byter bord under kvällen för att få chans att prata med så många som möjligt, men ändå missar jag så många jag skulle vilja hinna byta några ord med. En som dock hänger med mig under galakvällen och som verkligen förgyller stunden för mig och Stefan (som anländer efter några timmar) är den fantastiska Ditte Akker. Ditte har bott i flera olika länder och har så mycket historia att berätta – och berätta kan hon! Ett riktigt fantastiskt möte!
 
Ditte, Anna och jag
 
Ingen galakväll utan prisutdelning av awards. Åtta priser inom temat foto delas ut och gissa om jag blir både överraskad och glad av att höra att en av kvällens vinnare är jag själv! I kategorin "Instagram Competition 2016" får jag ett fantstiskt pris med en resa till Murcia och jag har även förmånen att få träffa människorna bakom vinsten till den spanska orten. 
 
 
 
Jag, Helena från Oh Darling och Lena från Ladies Abroad.
 
 
 
Kvällens Award-vinnare:
 
Instagram Competition 2016: peopleinthestreet.se (@evasol)
Visual Storyteller 2016:  discoveringtheplanet.se
Travel Photographer of the year:  ohdarling.org
Travel Innovator 2016:  freedomtravel.se
Travel inspirator 2016: matochresebloggen.se
Special Award 2016: Linda Hörnfeldt
Årets Nykomling 2016:  blog.wearenodes.com
 
Ett oväntat pris!
 
Daniela Nasteska Olsson, jag och Linda Hörnfeldt.
 
Här omringad av arrangörerna Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson som gjorde ett fantastiskt jobb!
 
Några fler av alla de inspirerande resebloggare jag hann med att byta några ord med under kvällen driver följande resebloggar:
 
 
Det är verkligen givande att träffa andra likasinnade som drivs av samma intresse och som vet hur mycket tid som investeras för det här. Personer som triggar en att fortsätta även när tidsbristen gör sig påmind. 
 
Tack Cecilia och Anna för att ni gör det här. Ni är bäst!
 
 
 
 
#1 - - Discovering The Planet:

Stort grattis till vinsten. Och superkul att träffas igen.

Svar: Tack så mycket Daniela! Grattis till dig med och hoppas vi snart för möjlighet att ses igen.
Eva Sollén

#2 - - Petra:

Det var så kul att träffa dig i fredags även om det var kort.
Du är så värd ditt pris tar så fina och vackra bilder:-)

Hoppas vi ses snart igen!

kram/Petra

Svar: Tack så mycket snälla Petra! Håller med om att det var jättekul att träffas och hoppas också att vi snart för möjlighet att ses igen :)
Kram och ha en fin kväll :)
Eva Sollén

#3 - - Ditte:

Stort grattis till ditt pris och ett stort tack för ett härligt och entusiasmerande inlägg.
Det var väldigt roligt att ses och att träffa både dig och Stefan var en förmån och gav mig så mycket och på många plan.
Härliga bilder från en minnesvärd kväll som var så väl anordnad av både Anna, Cecilia och alla sponsorer .
Stor kram och tack än en gång.
Och du, jag glömde av mitt onda. Jag är så glad för att jag bestämde mig för att gå trots att ansiktet inte var i särskilt god form.


Svar: Tack fina Ditte! Du är en sådan inspirerande människa och jag är glad och tacksam att du trotsade det onda och kom till eventet. Som du säger blev det en mycket minnesvärd kväll på många sätt, välordnad och fina sponsorer och föreläsare. Hoppas det inte dröjer länge tills vi har möjlighet att ses igen <3
Kram
Eva Sollén

#4 - - Ditte:

Eva!
Inte bara att jag glömde av mitt onda, men jag missade helt i hastigheten att tacka dig för länk och alla fina ord. Men nu gör jag det.
Mången tack!

Svar: Det gjorde jag med glädje, Ditte <3
Eva Sollén

#5 - - Anna:

Tack själv för att du kom och för att du är så fantastiskt duktig! Utan er bloggare hade det blivit ett tråkigt event. Ser fram emot att göra något längre norrut framöver (ja, jag smider nya planer ;)

Svar: Tack Anna! :D Jag gillar att höra att du smider nya planer, det ser jag verkligen fram emot att se vad det kan bli ;)Ni var verkligen superproffsiga och är som gjorda för att arrangera sådana här tillställningar. Heja er!
Eva Sollén

#6 - - Anna, Travel on a Cloud/New York - My Bite of the Big Apple:

En underbar beskrivning av vår härliga kväll, både i ord och bild. Alltid lika roligt att träffa dig och även om det går månader blir det alltid "som i går".

Jag instämmer helt: Vilken energi och inspiration det ger att mötas så här. Så synd att man inte hinner prata med alla men det blir fler tillfällen.

Stort och varmt grattis till vinsten också! Otroligt välförtjänt och det jag trott (hoppats på) hela tiden. :)

Kramar!

Svar: Tack fina vännen <3 Ja, tänk att du fick rätt i det du trodde, det trodde inte jag i alla fall. Men jag är så glad och tacksam över vinsten.
Visst känns det som "i går" varje gång vi ses och om vi inte har hörts av på ett par dagar känns det som en evighet ... Märkligt :)

Stor varm kram
Eva Sollén

#7 - - FREEDOMtravel:

Åh vad roligt att titta på dina fina mingelbilder! Det hade förstås varit roligt att vara med, men vi fick ju i alla fall vara med liiite ;) Stort grattis till ett välförtjänt pris!!!

Svar: Tusen tack snälla! Ja, jag hade hoppats att ni kunde vara där., även om vi fick se era underbara uttryck på skärmen Ville så gärna att ni skulle få träffa Stefan också. Men nästa gång ...
Eva Sollén

#8 - - Biggeros:

Så trevligt arrangemang!! Så roligt att träffa andra bloggare live🤗
Grattis så mycket till vinsten min vän!!

Svar: Tack fina du <3 Ja, det var ett mycket trevligt och välarrangerat evenemang och jag hoppas att jag även får träffa dig på ett någon gång :)
Eva Sollén

#9 - - Anna Munkhammar:

Härligt med massor av bilder på DIG också :-D stort grattis!

#10 - - Anna Munkhammar:

Härligt med massor av bilder på DIG också :-D stort grattis!

#11 - - Anna Munkhammar:

Härligt med massor av bilder på DIG också :-D stort grattis!

Svar: Haha, ja en hel bunt med bilder på mig ... Tack snälla <3
Eva Sollén