New York,  New York – Nöje,  New York – West Village,  New York — Mat & dryck

Karaokekväll på The Big Fat Pussycat

Efter vi börjat vår kväll med mycket skrattComedy Cellar, mitt i mysiga Greenwich Village, fortsatte vi i den marockanska loungen inne på The Fat Black Pussycat som låg runt hörnet. Det visade sig att de hade karaokekväll och enda lediga platsen var den stora ”Vännersoffan” alldeles bredvid scenen.
Vi försökte att slå oss ned i den lite diskret och hoppades för en stund att vi var osynliga. Det tog ungefär en minut innan diskjockeyn pekade på mig och högt frågade om jag var från Sverige. 
Jaha, det var bara att bevisa motsatsen till eventuella fördomar om tystlåtna svenskar i allmänhet och extra tystlåtna norrlänningar i synnerhet. Upp på scenen med trevligt folk och den ena hiten efter den andra revs av med blandat resultat!
Tack John, för lånet av bilderna.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *