Pålänge

Pålänge

Det är dags för en ny kategori här på bloggen. Nästa vecka får vi nämligen nycklarna till vårt nyinköpta fritidshus i Pålänge, Kalix. Ett, för oss, riktigt härligt paradis med egen tomt hela vägen ut till havet! Vi planerar att tillbringa en stor del av vår lediga tid här under hela året.
 
För ett par veckor sedan var vi där och för första gången och nu vet vi att det inte var för sista gången!
Nedan några höstbilder från mobiltelefonen.
 
 
Har ni vägarna förbi så kom in på en kopp kaffe!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *