Köpenhamn

Orangeriet i Kongens Have

I den fina parken Kongens Have i Köpenhamn finns mysiga restaurangen Orangeriet som serverar både smørrebrød och varmrätter. Du kan även hyra lokaler för bröllop, födelsedagar eller andra tillställningar om du vill.
Lokalerna är jättefina med smakfull inredning, men den här dagen trivdes vi bäst ute i eftermiddagssolen med ett glas läskande rosévin och lite fika, medan vi spandade på folk och beundrade den fina byggnaden.
Mycket trevligt ställe för en välförtjänt paus.
Orangeriet hade fantastiska fönster och trevlig uteservering.
Champagnekork som krok för jackan  – ja, varför inte?

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *