Hemmavid

Klättring Hälsans Hus

I helgen gjorde vi en liten comback i form av klättring på den 11 meter höga väggen i Hälsans Hus, Luleå.
Jag var en väldigt aktiv klättrare förr, men nu är jag nöjd om jag bara får känna lite på ett berg eller ett klättergrepp på en inomhusvägg.
Vill du nyttja klätterväggen i Hälsans Hus behöver du lösa ett väggkort samt medlemsskap hos Luleklättrarna. Har du inte klättrat förr passar det bra med en klätterkurs hos exempelvis Luleklättrarna först. Kontakta dem för mer information.
För vår del är klättring en perfekt familjeaktivitet som roar oss alla.
Träningspasset avslutades med speed climbing för tjejerna.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *