Gran Canaria

Strandpromenaden Puerto Rico – Playa de Amadores

För några år sedan var vi på Gran Canaria en vecka med hela familjen. Det var vintertider hemma och en vecka i varmare breddgrader var väl välkommet (vilket det faktiskt skulle vara även nu om vi tänker efter).
På kvällarna brukade vi promenera efter strandpromenaden mellan Playa de Amadores och Puerto Rico, en trivsam tur som tog ca. 15-20 minuter enkel väg. 
Missa inte den om ni är i krokarna!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *