New York

Citat, uppmaningar, vädjan och annat, del 5

Brooklyn Bridge är det många som lämnat efter sig en personlig hälsning. Under vår senaste promenad över bron såg vi en som hade något hon ville berätta med sin tuschpenna och hon hamnade på bild i vår kamera.
Linnéa förevigade en hel del hälsningar och meddelanden från Brooklyn Bridge som vi visar nedan.
Vi ser ofta efterlysningar och olika uppmaningar på väggar och stolpar, och i Central Park finns det flera parkbänkar och promenadstråk som är tillägnade någon.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *