New York

Återbesök till Red Rooster

Som vi nyligen skrev här på bloggen, har Marcus Samuelsson öppnat sitt restaurangkoncept Kitchen & Table i Luleå. I somras gjorde vi ett återbesök till hans Red Rooster i Harlem tillsammans med våra ungdomar. Det var NYC Restaurant Week just då, veckan då restaurangerna har specialmenyer med rätter man får testa till ett lite billigare pris.
Alla beställde rätter från den menyn och vi gick ut från restaurangen mycket mätta och nöjda.
Vi har redan spikat ett nytt besök till Red Rooster i maj!
Maten håller verkligen hög klass och restaurangen har en mycket trivsam atmosfär.
Vi passade även på att strosa runt lite i Harlem innan vi gick vidare till Central Park.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *