Paris

Louvren, Michelangelo och andra

Det finns en stor mängd skulpturer och statyer på Louvren. Vi, som kanske inte är de allra mest rutinerade och pålästa museibesökare, får lätt känslan att alla fina konstverk liksom flyter ihop med varandra. 
Men de är vackra, de är mäktiga och de är riktiga mästerverk. 
En av de allra största konstnärerna, kanske den största av alla, italienska Michelangelo (1475-1564) har ett par mästerverk bland de stora statyerna i Louvren.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *