Allmänt

Tävla om resecheckar värda upp till 5000 kronor

Peopleinthestreet är med i en rolig tävling hos Supersavertravel, ”Hitta resväskans innehåll”, där ni läsare har chans att vinna resecheckar och lite roliga prylar. Tävlingen går ut på att hitta gömda föremål i 24 olika bloggar och motivera varför just du ska vinna.
Fram till 25 september har du chans att finansiera din nästa resa om du är en av de 20 vinnarna! Dessutom får du nöjet att läsa andra trevliga resebloggar, fyllda med inspirerande reseberättelser och bilder.
Lycka till!
 

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *