Stockholm

Himlen

Har spenderat ett par dagar på kurs i Stockholm tidigare i veckan. I andra änden av staden hade syster Marie möte precis samma dagar. Vi träffades på kvällen och i sann New York-anda valde vi skybaren Himlen högst upp i skatteskrapan på Söder.
Eftersom vi inte haft glädjen att träffas sedan vår resa till Köpenhamn tidigare i år, tyckte vi att vi var värda att lyxa till det med de tre favoriterna champagne, ostron och råbiff!
En god och lyckad kväll, men tyvärr enbart mobiltelefonens kamera som kunde föreviga kvällen.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *