New York

Nästa vecka Central Park

Nu närmar sig vår nästa New York-resa med stormsteg. Som vi längtar!
Vi ser fram emot att emmellanåt ta en paus från allt ljud och hög puls i Central Park som bjuder på tystnad, grönska och underhållning.
Kan bli en paus med något svalt i strupen i The Boathouse. Eller kanske vi ser en modefotografering eller några fina hästar. Kanske vi även för se en och annan ekorre och tvättbjörn. Och det är inte omöjligt att vi köper med oss lite frukost och sätter oss på en bänk.
Vi får se vad vi hittar på, men nästa vecka är det dags igen!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *