New York

Cathedral of Saint John the Divine

Världens största katedral, Cathedral of Saint John the Divine, finns på Manhattan i New York. Katedralen är 186 meter lång, vilket gör den till världens tredje största kyrkobyggnad.
Katedralen ligger på Amstedam Avenue, mellan West 110th Street och 113 th Street, i Morningside Heights. Den började byggas 1892 och det är en magnifik byggnad där man kan hitta lite lugn och ro från Manhattans bullriga gator om man känner för det.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *