Köpenhamn

Restaurant Taste

Vår vana trogen promenderade vi många kilometer under vårt senaste storstadsbesök, Köpenhamn var absolut inget undantag.
En av dagarna när lunchsuget började göra sig allt mer påmint efter några timmars flanerande i staden, stannade vi till på en väldigt mysig och trivsam liten fransk restaurang/café, Restaurant Taste, som låg efter Store Kongensgade.
Omletterna och smörgåsen, som vår lunch bestod av, var mycket goda och allt kändes fräscht. Bakverken var inte heller så tokiga.
Vi kan varmt rekommendera det här stället.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *