New York

Pier 17

Längst ned på Manhattan finns The South Street Seaport med trevliga Pier 17. Vid lunchtid en solig dag ser man många som jobbar runt Wall Street sitta ned vid piren med sina lunchpåsar för en välbehövlig rast.
 
Inne i Pier 17 finns flera trevliga restauranger och butiker, bl.a. Victoria´s Secret och en butik som säljer julsaker.
Högst uppe på däck, i anslutning till flera små snabbmatsrestauranger, kan man sitta ned i solstolar och njuta av utsikten över Brooklyn Bridge (som vi skrivit om tidigare här och här) och East River.
Trivsamt ställe!

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *