Paris

Försommar i Paris

Nyligen bokade vi en långhelg till Paris i juni. Ytterligare en storstad, förutom New York, som vi verkligen tycker om.
Byggnaderna, parkerna, de mysiga gränderna, caféerna, maten, vinerna, atmosfären! 

Vi tar oss helst fram till fots och Paris är inte större än att man tar sig runt de flesta sevärdheterna just till fots. Vi ser bara till att ta några pauser för ”Sony-moments” och något gott i magen.

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *