New York

Då var det dags igen..!

Jajamen, då var det dags igen! Dags att planera nästa New York resa. Den här gången blir det en vecka med alla barnen (tonåringarna). Första gången de följer med och det ska bli jätteroligt. 
Passande nog fick jag boken Ett annat New York, skriven av Daniel Svanberg, i julklapp och där finns det många tips på trevliga upplevelser. Har följt deras blogg i flera år och har plockat ut en del godbitar från den när vi besökt New York tidigare. 
Nu ska här planeras… 🙂 
  

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *