New York

Magnolia Bakery

Vi som har sett TV-serien Sex and The City känner väl till Carrie, Samantha, Charlotte och Mirandas favorit cupcakebageri Magnolia Bakery. Bageriet ligger på Bleecker Street i West Village, bara några kvarter från lägenheten vi hyrde i somras.
Ja, det var många tjejer där. Ja, det fotograferades hela tiden i butiken. Ja, det var kunder där till sent på kvällen. 
Å, JA, det var FANTASTISKT gott! 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *