New York

Rev. Vince Anderson and his Love Choir

En fin vän från New York, Paula, spelar saxofon – och hon gör det bra! Mycket bra! Bland annat spelar hon med Rev. Vince Anderson and his Love Choir, de brukar ha sina spelningar i Union Pool (Union Ave 484, Williamsburg, Brooklyn).
En spelning med fullt ös från första till sista tonen, fantastiskt bra. Vi har turen att pricka in en spelning när vi är i New York, den 3 september 🙂
Union Pool har även en mysig trädgård där man kan njuta av ljumma sommarkvällar.
Vi rekommenderar!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *