Lofoten

Bröllopstider

Nu närmar sig junis två bröllop med stormsteg, dels söta syster som ska gifta sig med sin Per och dels ett par goda vänner i Stockholm.
Vi ser fram emot bägge vigslarna med stor glädje och förväntan.
På en resa i Lofoten några år sedan stannade vi till vid en fin utikstplats bland de mäktiga bergen där man höll på att förbereda ett bröllop på stranden. Inte så dumt ställe att ge sina löften till varandra.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *