New York

Nhl Store

På hörnet av 47:e gatan på 6th Avenue ligger Nhl Store. Ett hockeyprylparadis för den hockeyfrälste! Har fått med någon puck och t-shirt och sådant därifrån.
Även om man inte är den största hockeyfantasten av alla så är det en kul butik att besöka. New Yorks Rangers målvakt, Henrik Lundqvist, har ibland kunddragande aktiviteter där så har man tur kanske man träffar honom i butiken. 
Klart värt ett besök.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *