Hemmavid

20-årsjubileum Luleå Ryttarförening

För 20 år sedan var jag med och startade Luleå Ryttarförening som var helt inriktad på tävlingsverksamhet. Basen var i Herstö Stalldrängars område ute på Kalvholmen, Hertsön, där jag höll till med mina hästar sedan 1980.
Den aktiva tävlingsverksamheten lade jag så småningom ned, med undantag av deltagande i Telia SM och klubbtävlingar i Boden med hyfsad framgång.
För en månad sedan damp det ner en inbjudan i brevlådan – 20-årsjubileum för Luleå Ryttarförening!
Så ikväll firar vi jubileumet med båda gamla och nya aktiva klubbmedlemmar.
Ska bli jätteroligt!

Snälla damen Coru Picnic var en annan häst jag hade i min ägo ett tag.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *