New York

Top of the rock

Bland Rockefeller Center 21 byggnader finns Rockefeller Plaza där man kan åka upp på toppen av skyskrapan. Från toppen, ”Top of the rock” kan man se både Empire State Building och Central Park. Kön är betydligt kortare (ingen alls faktiskt när vi var där) och man behöver inte trängas med andra.
Helt klart värt ett besök när man är i New York.


Även om det inte regnar på marken kan det vara en god idé att ta med paraplyet, för det kan bli fuktigt uppe på toppen.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *