Hemmavid

Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson

Äntligen fick hoppsporten en extra fin utmärkelse i och med att Rolf-Göran Bengtsson vann Radiosportens Jerringpris. Jättebra och otroligt roligt för sporten men framförallt riktigt kul för Rolf-Göran och hans team.
Alla som engagerat sig i ridsporten någon gång vet hur mycket det krävs för att hamna i topp och att år efter år prestera toppresultat på tävling. Det är så många timmars hårt arbete som ligger bakom att ens kunna starta i en tävling på lokal nivå.
Rolf-Göran är väl värd priset, inte nog med att han vann EM förra året han leder världscupen i hoppning just nu.
Han är bäst helt enkelt!

Stefan lär nog aldrig vinna någon större hopptävling, men han blev rätt biten när han hängde med till stallet för att ta hand om fina Zincere.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *