Stockholm

Fredagnatt i Stockholm

Vi fick besök av syster med sällskap på fredagkvällen och passade på att partaja lite tillsammans.
Så kul! Så hysteriskt kul!

Syrran lyckades snacka in oss, gratis, före kön på Berns på ett osannolikt sätt. Vakten kan ju aldrig ha hört det insnackningsförsöket tidigare, fniss…
Natten slutade inte där för några av oss. Ett till nattklubbsbesök (Hell´s Kitchen) hann vi med innan morgontimmarna närmade sig och vi tog oss hem efter en mycket lyckad och tokrolig utekväll i storstan!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *