New York

5th Avenue

På 5th Avenue huserar många av New Yorks klädbutiker med lite dyrare märken. Dessa butiker har ofta en dörrvakt och de meddelar personalen via komradio när någon kund kommer in. Ibland känner man sig lite bortkommen i butikerna men alla är otroligt vänliga och tar sig tid om du behöver hjälp med något.

Manhattans kanske mest intressanta museum finns på 5th Ave. Butiken i foajen hade fina 50-tals pinuphanddukar som numera hänger i vårt badrum!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *