New York

Var äter Manhattanborna sin frukost?

Det finns en hel uppsjö med trevliga frukosthak på Manhattan, många trendiga och fräscha och så finns det en och annan pärla som är mindre trendig men som man bara älskar. Kanske mest på grund av atmosfären och den familjära stämningen med enormt trevlig och serviceminded personal, men även för att de serverar god och prisvärd frukost som man står sig på i flera timmar.
För 20 år sedan besökte Stefan New York och hade pratat om ett mysigt gammalt frukostställe, en riktig gammal klassisk Diner. En morgon när vi var på väg till hotellet efter morgonjoggen i Central Park snubblade vi på detta ställe och vi hade hittat det som skulle bli vårt stamställe. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *